ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ

Posted by George Sakkas on facebook
December 7, 2021

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ
ΤΡΙΣΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΤΟ 1999.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ 1994….
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ SEMIH SAYGINER, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ 94′, ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ, ΕΔΩ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΊΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ “DREAMS” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ…
*ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΑΒΑΛΟΣ, ΤΡΙΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 1989, ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΣΠΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Η ΜΕΤΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ…
*ΔΕΞΙΑ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΛΕΚΟΣ ΓΙΑΛΟΥΡΑΚΗΣ.
ΙΚΑΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 70′ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΌ ΚΟΙΝΟ.
ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ, ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ, ΣΚΛΗΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, , ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΙ, ΕΝΩ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΉΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ 1998 ΣΤΙΣ ΤΡΙΣΠΟΝΤΕΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΡΑΜΜΟ, ΤΡΕΜΟΥΛΗ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΚΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!!!
ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ…
ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΑΚΗΣ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΒΑΘΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ “JUMP” ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ VIEWS ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE!
ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΘΛΗΤΗ, ΠΟΥ ΣΤΑ 17 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΙΣΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!!!
ΕΖΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΊΑ ΟΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΑΡΎΤΙΜΟ “ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ”.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝΈΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΤΗΣ “ACADEMIE OF BILLIARDS”, ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…